Please download the newest UltraNote wallet version 1.0.21-beta from https://ultranote.org/
Need support? Please visit our Discord: https://discord.gg/Dhkjzz5
Our Wiki can be found at https://wiki.ultranote.org
Please contact support to complete your registration on our forum.

Mining with GPU

Please post any mining related issues here.
User avatar
chriscoop
Posts: 16
Joined: Thu Nov 16, 2017 3:47 pm

Mining with GPU

Post by chriscoop » Fri Nov 17, 2017 11:27 pm

I can't seem to find a good miner to mine Ultranote with GPU rig.  What do people suggest? 
I use ccminer and with my Geforce GTX 1060 6G I only get 400 H/s which to me is really low for that GPU.  



KenoCrypt
Posts: 21
Joined: Fri Nov 17, 2017 8:07 pm

Re: Mining with GPU

Post by KenoCrypt » Sat Nov 18, 2017 2:47 am

chriscoop wrote: I can't seem to find a good miner to mine Ultranote with GPU rig.  What do people suggest? 
I use ccminer and with my Geforce GTX 1060 6G I only get 400 H/s which to me is really low for that GPU.  
I use Claymore and am getting 575 h/s with Rx 480 - but my understanding is Claymore is only for AMD :(

https://github.com/nanopool/Claymore-XMR-Miner/releases
Xun3Nqjf91KXRtntmt9jKsBYcGJ7zfDHSLMpr6G5iC7kPCEhTLrZ9hNdhTD8NjkJMd21Drnxk4FMXNKDHMqiWiXzA5HCMmS3T3

User avatar
chriscoop
Posts: 16
Joined: Thu Nov 16, 2017 3:47 pm

Re: Mining with GPU

Post by chriscoop » Sat Nov 18, 2017 2:54 am

What are the best GPU miners for ultra note?  

The GPUs we have get MH/s for other coins.. how can you get MH/s for ultranote?

KenoCrypt
Posts: 21
Joined: Fri Nov 17, 2017 8:07 pm

Re: Mining with GPU

Post by KenoCrypt » Sat Nov 18, 2017 5:26 am

Think it is the algorithm (cryptonight) difference. Here is gpu hash rate reference for monero mining which is same algorithm as xun.

http://monerobenchmarks.info/
Xun3Nqjf91KXRtntmt9jKsBYcGJ7zfDHSLMpr6G5iC7kPCEhTLrZ9hNdhTD8NjkJMd21Drnxk4FMXNKDHMqiWiXzA5HCMmS3T3

User avatar
chriscoop
Posts: 16
Joined: Thu Nov 16, 2017 3:47 pm

Re: Mining with GPU

Post by chriscoop » Sat Nov 18, 2017 4:34 pm

That's really helpful.. thanks! 

behnam71
Posts: 10
Joined: Sat Nov 18, 2017 7:27 am

Re: Mining with GPU

Post by behnam71 » Sat Nov 18, 2017 8:03 pm

I have gtx980 and my ccminer says stratum connection failed: could not resolve host: (nil); Host not found!!
any suggestion why it is happening?

User avatar
chriscoop
Posts: 16
Joined: Thu Nov 16, 2017 3:47 pm

Re: Mining with GPU

Post by chriscoop » Sun Nov 19, 2017 12:03 am

behnam71 wrote: I have gtx980 and my ccminer says stratum connection failed: could not resolve host: (nil); Host not found!!
any suggestion why it is happening?
Can you paste your config in a comment?  sounds like the pool you're using is bad or you don't have internet connection. 

behnam71
Posts: 10
Joined: Sat Nov 18, 2017 7:27 am

Re: Mining with GPU

Post by behnam71 » Sun Nov 19, 2017 5:25 pm

chriscoop wrote:
behnam71 wrote: I have gtx980 and my ccminer says stratum connection failed: could not resolve host: (nil); Host not found!!
any suggestion why it is happening?
Can you paste your config in a comment?  sounds like the pool you're using is bad or you don't have internet connection. 
I use ccminer and this is my command in .bat file : 
ccminer -o stratum+tcp://alfa.ultranote.org:5555 -u Xun3jn89Cq69DB4sMyWYHMhapXomqH9rPNfchLN4db5N2z2PZVuCWQtXmK9yJoKwuSRZdfNU544vJPRDbFwz14bo8r1YcEZtfa -p x --launch 16x16

User avatar
chriscoop
Posts: 16
Joined: Thu Nov 16, 2017 3:47 pm

Re: Mining with GPU

Post by chriscoop » Sun Nov 19, 2017 9:11 pm

behnam71 wrote:
chriscoop wrote:
behnam71 wrote: I have gtx980 and my ccminer says stratum connection failed: could not resolve host: (nil); Host not found!!
any suggestion why it is happening?
Can you paste your config in a comment?  sounds like the pool you're using is bad or you don't have internet connection. 
I use ccminer and this is my command in .bat file : 
ccminer -o stratum+tcp://alfa.ultranote.org:5555 -u Xun3jn89Cq69DB4sMyWYHMhapXomqH9rPNfchLN4db5N2z2PZVuCWQtXmK9yJoKwuSRZdfNU544vJPRDbFwz14bo8r1YcEZtfa -p x --launch 16x16

I use alpha.ultranote.org:5555  .. misspelled ? 

behnam71
Posts: 10
Joined: Sat Nov 18, 2017 7:27 am

Re: Mining with GPU

Post by behnam71 » Sun Nov 19, 2017 9:25 pm

chriscoop wrote:
behnam71 wrote:
chriscoop wrote:

Can you paste your config in a comment?  sounds like the pool you're using is bad or you don't have internet connection. 
I use ccminer and this is my command in .bat file : 
ccminer -o stratum+tcp://alfa.ultranote.org:5555 -u Xun3jn89Cq69DB4sMyWYHMhapXomqH9rPNfchLN4db5N2z2PZVuCWQtXmK9yJoKwuSRZdfNU544vJPRDbFwz14bo8r1YcEZtfa -p x --launch 16x16

I use alpha.ultranote.org:5555  .. misspelled ? 
you mean I should remove 'stratum+tcp://' ?

Post Reply